WIE ZIJN WIJ
ACTIVITEITEN
PRODUCTEN
NIEUWS
CONTACT  
   
ACTIVITEITEN
Slijvaste onderdelen
Snijbranden
Koperslagerij
Machinale bewerking
Lassen
     Productie
     Herstelling
Magazijn
Zoek

    
      

 

Slijtvaste onderdelen 

   

Onze werkplaats, die over het juiste materiaal en gereedschappen beschikt voor de verwerking en de vormgeving van staal, werd in dienst gesteld door SSAB voor het produceren en commercialiseren van slijtvaste onderdelen in HARDOX 400, 450, 500, 550, 600 en Hi Tuf.

SSAB is een Zweedse fabrikant van speciale staalsoorten, waaronder het slijtvaste staal Hardox en het hoogsterkte staal Weldox. SSAB investeerde de afgelopen vijf jaar meer dan 300 miljoen en is onbetwistbaar marktleider in deze niches.

HARDOX slijtvast staal is wereldwijd de voor de hand liggende keuze voor fabrikanten van materieel alsook voor onderhoudswerkplaatsen in steengroeven, de staalindustrie, de recyclagesector en openbare werken.

Op het terrein bewijst Hardox dagelijks zijn meerwaarde tov. concurrerende producten.   Betrouwbare tests en een hoge klantentevredenheid, bevestigen de hoogstaande prestaties van dit slijtvast staal.

De keuze voor dit hoogwaardig kwaliteitsproduct, leidt op middellange en lange termijn zonder twijfel tot betere resultaten in het beheer van o.a. steengroeven, onderhoudsafdelingen, ateliers, ...

 

 

 

 
   LADM - Les Ateliers De Monsin : 256, rue de Herme / Parc industriel des Hauts-Sarts
B-4040 HERSTAL Tl : +32(0)4 248 10 35 / Fax : +32 (0) 264 44 74
| V-35867721
| SITEMAP | IDENTIFICATION | Powered by Imust.be   VERVIERS